Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová s uzeným)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie16 344 kJ /
3 906 kcal
Bílkoviny229,35 g
– z toho živočišné bílkoviny80,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny148,85 g
Tuky122,06 g
– nasycené31,60 g
– nenasycené83,58 g
–– mononenasycené59,25 g
–– polynenasycené24,33 g
––– omega 34,70 g
Vláknina114,61 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 889 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy424,85 g
– cukry52,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g uvařených fazolí Adzuki (330 g syrových) Adzuki 600 g
500 g 500 g polévkové směsi kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer + pórek nebo kedlubna) Mrkev čerstvá 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
500 500 – 600 ml masového vývaru Vývar masový
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
500 g 500 g uzeného kuřecího masa Stehno kuřecí s kůží uzené 500 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.