Nutriční hodnoty (Fašiangové šišky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 17 059 kJ / 4 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,25 g |
Tuky | 95,79 g |
– nasycené | 48,33 g |
– nenasycené | 37,07 g |
–– mononenasycené | 29,91 g |
–– polynenasycené | 7,16 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,48 g |
Sůl | 8,61 g |
Sacharidy | 655,65 g |
– cukry | 156,21 g |
––– laktóza | 15,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 700 g |
35 g 35 g čerstvého droždí ( alebo 1 sacok suseneho) | Droždí pekařské lisované | 35 g |
5 PL 5 PL práškoveho cukru | Cukr bílý | 125 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 1 vajičko | Vejce slepičí | 70 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 KL 1 KL soli ( mensia) | Sůl mořská | 8 g |
70 g 70 g roztopeneho masla | Máslo kravské | 70 g |
1 1 vanilkovy cukr | Cukr vanilkový | |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |