Nutriční hodnoty (Brazilská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,86 g |
Tuky | 26,96 g |
– nasycené | 3,39 g |
– nenasycené | 21,76 g |
–– mononenasycené | 15,60 g |
–– polynenasycené | 6,15 g |
––– omega 3 | 1,86 g |
Vláknina | 14,82 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 22,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
4 - 6 ks 4 - 6 ks brambor | Brambor zimní | 250 g |
4 ks 4 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 320 g |
sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
sterilované zelené lusky | Fazolky sterilované | |
sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
hovězí bujón | Bujón hovězí |