Nutriční hodnoty (Můj první aspikový amaroun)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 177 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
šunka | Šunka vepřová vařená | |
(br. salát nebo náplň kterou máte radi) | Salát hlávkový čerstvý | |
kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
tvrdý plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
mrkev na ozdobu | Mrkev čerstvá | |
vařená vejce | Vejce slepičí | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
900 ml 900 ml vody | Voda | 900 ml |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový líst | Bobkový list sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
2 pytlíky 2 pytlíky želatiny na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová |