Nutriční hodnoty (Polévka z odřezků zeleného chřestu a zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 344 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,78 g |
Tuky | 0,98 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,51 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 52,40 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 litru 1,5 litru vývaru ze zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
500 g 500 g zeleného chřestu (odkrojky) | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražené zeleniny (Mexická směs s brokolicí) | Mrkev mražená | |
4 4 vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |