Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 457 kJ /
3 694 kcal
Bílkoviny44,86 g
– z toho živočišné bílkoviny36,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,86 g
Tuky266,47 g
– nasycené173,21 g
– nenasycené86,86 g
–– mononenasycené74,93 g
–– polynenasycené11,93 g
––– omega 32,84 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 667 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,87 g
Sacharidy230,37 g
– cukry174,13 g
––– laktóza23,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek bazalky (15 g bazalkových lístků) Bazalka čerstvá
70 g 70 g cukru Cukr bílý 70 g
500 ml 500 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
250 g 250 g Mascarpone Mascarpone 250 g
300 ml 300 ml silné kávy Káva espresso 300 ml
75 ml 75 ml mandlového likéru (Amaretto) Mandlový likér 75 ml
150-200 g 150-200 g cukrářských piškotů Piškoty cukrářské 175 g
180 g 180 g jahod (můžou být i mražené) + na ozdobení (nemusí být) Jahody čerstvé 180 g
moučkový cukr Cukr bílý
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.