Nutriční hodnoty (Květák na pivu a medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 33,45 g |
– nasycené | 2,36 g |
– nenasycené | 29,64 g |
–– mononenasycené | 20,84 g |
–– polynenasycené | 8,80 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 5,95 g |
Sacharidy | 48,90 g |
– cukry | 29,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
hladká mouka a | Mouka pšeničná hladká | |
mléko na těstíčko(množství podle velikosti květáku) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
5 lžic 5 lžic kečupu | Kečup sladký | 75 ml |
2 2 lžíe medu | Med nepasterovaný | |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 dl 2 dl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý |