Nutriční hodnoty (Hovězí kližka na jablku a mrkvi, dušená v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 048 kJ / 1 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 46,03 g |
– nasycené | 20,51 g |
– nenasycené | 22,34 g |
–– mononenasycené | 17,14 g |
–– polynenasycené | 5,20 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 57,60 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 859 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 149,61 g |
– cukry | 70,34 g |
––– laktóza | 7,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 700 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
200 ml 200 ml smetany (použila jsem 31%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř na dochucení | Pepř černý mletý | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
20 lístků 20 lístků čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
3 cm 3 cm dlouhou skořici | Skořice ceylonská |