Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kližka na jablku a mrkvi, dušená v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 048 kJ /
1 924 kcal
Bílkoviny166,61 g
– z toho živočišné bílkoviny147,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,60 g
Tuky46,03 g
– nasycené20,51 g
– nenasycené22,34 g
–– mononenasycené17,14 g
–– polynenasycené5,20 g
––– omega 31,28 g
Vláknina57,60 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 859 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy149,61 g
– cukry70,34 g
––– laktóza7,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g hovězí kližky Hovězí kližka 700 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
200 ml 200 ml smetany (použila jsem 31%) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 3 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř na dochucení Pepř černý mletý
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
20 lístků 20 lístků čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
3 cm 3 cm dlouhou skořici Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.