Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová pěna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 209 kJ /
767 kcal
Bílkoviny6,55 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,75 g
Tuky60,75 g
– nasycené40,05 g
– nenasycené18,40 g
–– mononenasycené16,10 g
–– polynenasycené2,30 g
––– omega 30,63 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy46,00 g
– cukry46,00 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jahod Jahody čerstvé 250 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.