Nutriční hodnoty (Jahodová pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 60,75 g |
– nasycené | 40,05 g |
– nenasycené | 18,40 g |
–– mononenasycené | 16,10 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,00 g |
– cukry | 46,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |