Nutriční hodnoty (Hovězí na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 571 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,45 g |
Tuky | 31,85 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 24,28 g |
–– mononenasycené | 16,80 g |
–– polynenasycené | 7,48 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 58,12 g |
– cukry | 21,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg zadního hovězího masa nakrájeného na slabé proužky | Hovězí kýta | 300 g |
2 2 malé brambory nakrájené na tenčí kolečka | Brambor zimní | 100 g |
1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
1 - 2 1 - 2 čerstvé papriky nakrájené na kostky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
1 1 rajče nakrájené na kostky | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská |