Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 571 kJ /
853 kcal
Bílkoviny77,68 g
– z toho živočišné bílkoviny70,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,45 g
Tuky31,85 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené24,28 g
–– mononenasycené16,80 g
–– polynenasycené7,48 g
––– omega 32,01 g
Vláknina14,16 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 183 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy58,12 g
– cukry21,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg zadního hovězího masa nakrájeného na slabé proužky Hovězí kýta 300 g
2 2 malé brambory nakrájené na tenčí kolečka Brambor zimní 100 g
1/2 l 1/2 l vývaru Vývar hovězí 500 ml
2 lžičky 2 lžičky solamylu Bramborový škrob 10 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
1 - 2 1 - 2 čerstvé papriky nakrájené na kostky Paprika červená čerstvá 225 g
2 lžičky 2 lžičky kari koření Kari 10 g
1 1 rajče nakrájené na kostky Rajče červené čerstvé 60 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.