Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový salát s jablkem a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 959 kJ /
468 kcal
Bílkoviny27,11 g
– z toho živočišné bílkoviny25,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,65 g
Tuky28,00 g
– nasycené11,95 g
– nenasycené15,55 g
–– mononenasycené13,34 g
–– polynenasycené2,21 g
––– omega 30,11 g
Vláknina4,65 g
Cholesterol 66 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,54 g
Sacharidy24,60 g
– cukry22,98 g
––– laktóza8,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bílá část pórku Pórek čerstvý
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
3 lžíce 3 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 60 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.