Nutriční hodnoty (Svěží japonský okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 463 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 5,40 g |
–– mononenasycené | 2,65 g |
–– polynenasycené | 2,75 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 8,95 g |
– cukry | 0,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 45 ml |
15-18 lžic 15-18 lžic vody | Voda | 297 ml |
1 1 a 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | |
2 2 vrchovaté lžičky cukru | Cukr bílý | |
2 lžičky 2 lžičky sezamových semínek | Sezam loupaný | 10 g |
1/2 1/2 salátové okurky, cca 180 g | ||
S vodou začněte u 15 lžic, můžete přidávat. | Voda |