Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží japonský okurkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie463 kJ /
111 kcal
Bílkoviny2,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky7,00 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené5,40 g
–– mononenasycené2,65 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy8,95 g
– cukry0,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce rýžového octa Ocet rýžový 45 ml
15-18 lžic 15-18 lžic vody Voda 297 ml
1 1 a 1/2 lžičky soli Sůl mořská
2 2 vrchovaté lžičky cukru Cukr bílý
2 lžičky 2 lžičky sezamových semínek Sezam loupaný 10 g
1/2 1/2 salátové okurky, cca 180 g
S vodou začněte u 15 lžic, můžete přidávat. Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.