Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 086 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,27 g |
Tuky | 8,70 g |
– nasycené | 3,40 g |
– nenasycené | 4,49 g |
–– mononenasycené | 2,55 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 22,33 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
400 ml 400 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
2 lžíce 2 lžíce meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 30 g |
100 g 100 g čerstvých nebo mražených zelených fazolových lusků | ||
asi 10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |