Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 086 kJ /
738 kcal
Bílkoviny142,07 g
– z toho živočišné bílkoviny141,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,27 g
Tuky8,70 g
– nasycené3,40 g
– nenasycené4,49 g
–– mononenasycené2,55 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 31,27 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy22,33 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsou Kuře prso 600 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
mletý koriandr Koriandr list sušený
400 ml 400 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 400 ml
2 lžíce 2 lžíce meruňkové marmelády Marmeláda meruňková 30 g
100 g 100 g čerstvých nebo mražených zelených fazolových lusků
asi 10 10 černých oliv Olivy čerstvé zralé
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.