Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy a zeleniny (bez tuku))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie654 kJ /
156 kcal
Bílkoviny5,95 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky6,41 g
– nasycené3,79 g
– nenasycené2,29 g
–– mononenasycené1,67 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy11,92 g
– cukry7,41 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 malého celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce nízkotučné zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
vývar Vývar masový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.