Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy a zeleniny (bez tuku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 654 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 6,41 g |
– nasycené | 3,79 g |
– nenasycené | 2,29 g |
–– mononenasycené | 1,67 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 11,92 g |
– cukry | 7,41 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce nízkotučné zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
vývar | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská |