Nutriční hodnoty (Kuře s fazolemi a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 560 kJ / 1 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 55,15 g |
– nasycené | 17,80 g |
– nenasycené | 27,78 g |
–– mononenasycené | 22,06 g |
–– polynenasycené | 5,72 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 150,08 g |
– cukry | 6,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
300 g 300 g uvařenýchh bílých fazolí ( nebo z konzervy ) | Fazole bílé | 300 g |
150 g 150 g libovějšího uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 150 g |
hrst hrst lesních hub | Hřib čerstvý | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |