Nutriční hodnoty (Filé z tresky se sušenými rajčaty a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 033 kJ / 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 18,31 g |
– nasycené | 6,62 g |
– nenasycené | 10,80 g |
–– mononenasycené | 8,52 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 2,03 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 5,83 g |
– cukry | 1,56 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybího filé | Treska filet | 400 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce krájených sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
olej ze sušených rajčat | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
rozmarýn - menší větvička větvička | Rozmarýn sušený | |
citron | Citrón čerstvý | |
citronový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |