Nutriční hodnoty (Jihočeský kočičák (lepenice))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 289 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,24 g |
Tuky | 31,95 g |
– nasycené | 14,80 g |
– nenasycené | 15,70 g |
–– mononenasycené | 12,13 g |
–– polynenasycené | 3,57 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 42,14 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,60 g |
– cukry | 34,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |