Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeský kočičák (lepenice))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 289 kJ /
1 264 kcal
Bílkoviny30,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,24 g
Tuky31,95 g
– nasycené14,80 g
– nenasycené15,70 g
–– mononenasycené12,13 g
–– polynenasycené3,57 g
––– omega 30,13 g
Vláknina42,14 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 4,07 g
Sůl10,00 g
Sacharidy194,60 g
– cukry34,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
0,5 kg 0,5 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.