Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s kapustičkami, pórkem a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 715 kJ /
410 kcal
Bílkoviny7,70 g
– z toho živočišné bílkoviny6,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky36,78 g
– nasycené22,67 g
– nenasycené12,57 g
–– mononenasycené9,67 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,43 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,46 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
10 10 růžičkových kapustiček Kapusta růžičková čerstvá
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla Ghí 30 g
1 litr 1 litr vývaru (zeleninový nebo kuřecí) Vývar masový 1000 ml
sůl dle potřeby Sůl mořská
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.