Nutriční hodnoty (Polévka s kapustičkami, pórkem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 715 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 36,78 g |
– nasycené | 22,67 g |
– nenasycené | 12,57 g |
–– mononenasycené | 9,67 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,46 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
10 10 růžičkových kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g |
1 litr 1 litr vývaru (zeleninový nebo kuřecí) | Vývar masový | 1000 ml |
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
libeček (nebo petrželka) | Libeček čerstvý |