Nutriční hodnoty (Vídeňský telecí řízek a vídeňský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,87 g |
Tuky | 7,10 g |
– nasycené | 1,52 g |
– nenasycené | 4,92 g |
–– mononenasycené | 3,19 g |
–– polynenasycené | 1,73 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 60,24 g |
– cukry | 7,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky telecí kýty | Telecí kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
přepuštěné máslo (ghí) na smažení | Ghí | |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
250 ml 250 ml silného hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
polníček | Polníček čerstvý | |
citron | Citrón čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový |