Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vídeňský telecí řízek a vídeňský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 510 kJ /
361 kcal
Bílkoviny9,53 g
– z toho živočišné bílkoviny1,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,87 g
Tuky7,10 g
– nasycené1,52 g
– nenasycené4,92 g
–– mononenasycené3,19 g
–– polynenasycené1,73 g
––– omega 30,41 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy60,24 g
– cukry7,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky telecí kýty Telecí kýta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
strouhanka Strouhanka pšeničná
přepuštěné máslo (ghí) na smažení Ghí
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
250 ml 250 ml silného hovězího vývaru Vývar hovězí 250 ml
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
pažitka Pažitka čerstvá
polníček Polníček čerstvý
citron Citrón čerstvý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.