Nutriční hodnoty (Zelí s párky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 551 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,35 g |
Tuky | 61,75 g |
– nasycené | 36,44 g |
– nenasycené | 25,00 g |
–– mononenasycené | 9,28 g |
–– polynenasycené | 15,72 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 24,76 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 67,20 g |
– cukry | 22,61 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
kmín | Kmín | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
300 g 300 g párků | Párek vepřový | 300 g |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
sůl | Sůl mořská |