Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí s párky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 551 kJ /
1 088 kcal
Bílkoviny55,35 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,35 g
Tuky61,75 g
– nasycené36,44 g
– nenasycené25,00 g
–– mononenasycené9,28 g
–– polynenasycené15,72 g
––– omega 30,01 g
Vláknina24,76 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,00 g
Sacharidy67,20 g
– cukry22,61 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
kmín Kmín
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
300 g 300 g párků Párek vepřový 300 g
3 3 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.