Nutriční hodnoty (Salát a la Tabouleh s pečeným kuřecím prsem a tzatziki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 487 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 175,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,11 g |
Tuky | 36,16 g |
– nasycené | 8,89 g |
– nenasycené | 23,63 g |
–– mononenasycené | 16,00 g |
–– polynenasycené | 7,63 g |
––– omega 3 | 2,82 g |
Vláknina | 14,96 g |
Cholesterol | 407 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 152,00 g |
– cukry | 40,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
3-4 KL 3-4 KL oleje | Olej řepkový | 17.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
220 g 220 g celozrnného kuskusu | Kuskus pšeničný | 220 g |
sůl | Sůl mořská | |
citron | Citrón čerstvý | |
petržel hladkolistá | Petržel kořenová čerstvá | |
450 g 450 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 450 g |
máta (nemusí být) | Máta peprná list čerstvá | |
400 g 400 g okurek | Okurka salátová čerstvá | 400 g |
150 g 150 g řeckého jogurtu s 0% tuku | Jogurt řecký 5% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
kopr | Kopr nať čerstvý |