Nutriční hodnoty (Ovocná zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
Tuky | 16,83 g |
– nasycené | 10,68 g |
– nenasycené | 4,27 g |
–– mononenasycené | 3,64 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 96,05 g |
– cukry | 92,45 g |
––– laktóza | 15,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 banány | Banán čerstvý | 360 g |
2-3 hrsti 2-3 hrsti lesního ovoce (maliny, borůvky, jahody) | Borůvky čerstvé | |
300 g 300 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 300 ml |
50 ml 50 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
nahrubo nasekané pistácie | Pistácie | |
čerstvé ovoce na ozdobu | Jahody čerstvé | |
cukr dle chuti (nebo med) | Cukr bílý |