Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná zmrzlina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 830 kJ /
676 kcal
Bílkoviny31,02 g
– z toho živočišné bílkoviny26,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,32 g
Tuky16,83 g
– nasycené10,68 g
– nenasycené4,27 g
–– mononenasycené3,64 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,18 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 47 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy96,05 g
– cukry92,45 g
––– laktóza15,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 banány Banán čerstvý 360 g
2-3 hrsti 2-3 hrsti lesního ovoce (maliny, borůvky, jahody) Borůvky čerstvé
300 g 300 g řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 300 ml
50 ml 50 ml mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
nahrubo nasekané pistácie Pistácie
čerstvé ovoce na ozdobu Jahody čerstvé
cukr dle chuti (nebo med) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.