Nutriční hodnoty (Piškotová kakaová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 794 kJ / 2 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,77 g |
Tuky | 105,04 g |
– nasycené | 60,12 g |
– nenasycené | 36,46 g |
–– mononenasycené | 30,16 g |
–– polynenasycené | 6,30 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 888 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 287,71 g |
– cukry | 182,40 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
3-4 3-4 bílky | Vaječný bílek | 115.5 g |
100 g 100 g pískového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilinový cukr | Cukr vanilkový | |
1 sáček 1 sáček ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | 10 g |
200-300 g 200-300 g zmrazených jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
tuk na vymazání papíru | Margarín | |
mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
jahody na ozdobu | Jahody čerstvé |