Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené kuře na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 717 kJ /
888 kcal
Bílkoviny23,90 g
– z toho živočišné bílkoviny14,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,40 g
Tuky30,49 g
– nasycené8,23 g
– nenasycené15,83 g
–– mononenasycené12,83 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,13 g
Vláknina22,36 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 905 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy42,80 g
– cukry17,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
2 2 cibule (1 červená a 1 klasická žlutá) Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g uzeného bůčku (anglická slanina vcelku) Vepřový bok uzený 100 g
200 g 200 g čerstvých hub ( nebo žampiony) Hřib čerstvý 200 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička cukru krupice Cukr bílý 5 g
1 ks 1 ks bobkového listu Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
500 ml 500 ml červeného suchého vína Víno červené suché 500 ml
lžička lžička hladké mouky na zahuštění (nemusí být) Mouka pšeničná hladká
petrželová nať na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.