Nutriční hodnoty (Červené kuře na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 717 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 30,49 g |
– nasycené | 8,23 g |
– nenasycené | 15,83 g |
–– mononenasycené | 12,83 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 22,36 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 905 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 42,80 g |
– cukry | 17,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
2 2 cibule (1 červená a 1 klasická žlutá) | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g uzeného bůčku (anglická slanina vcelku) | Vepřový bok uzený | 100 g |
200 g 200 g čerstvých hub ( nebo žampiony) | Hřib čerstvý | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička cukru krupice | Cukr bílý | 5 g |
1 ks 1 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
500 ml 500 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 500 ml |
lžička lžička hladké mouky na zahuštění (nemusí být) | Mouka pšeničná hladká | |
petrželová nať na ozdobu | Petržel nať čerstvá |