Nutriční hodnoty (Vuřt guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 630 kJ / 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
tuk | Margarín | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
10 cm 10 cm točeného salámu | Měkký salám | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1/2 litru 1/2 litru horké vody | Voda | 500 ml |
kmín | Kmín | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
oregáno | Oregano sušené | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 kostka 1 kostka hovězího masoxu | Bujón hovězí | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku studené vody | Voda | 125 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na záklechtku | Mouka pšeničná hladká | 20 g |