Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírový kváskový čtyřzrnný chleba)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 465 kJ /
2 023 kcal
Bílkoviny69,05 g
– z toho živočišné bílkoviny8,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,80 g
Tuky12,84 g
– nasycené3,39 g
– nenasycené6,88 g
–– mononenasycené1,26 g
–– polynenasycené5,62 g
––– omega 30,54 g
Vláknina22,93 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 4,92 g
Sůl12,25 g
Sacharidy396,39 g
– cukry32,87 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml kefíru Kefír 250 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
lžíce lžíce olivového oleje Olej olivový
1,5 lžíce 1,5 lžíce dýňového jadýrka
sezamová semínka Sezam loupaný
lněná semínka Lněná semínka
slunečnicová semínka Slunečnicová semínka loupaná
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
lžička lžička cukru Cukr bílý
120 g 120 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 120 g
120 g 120 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
270 g 270 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 270 g
10-12 g 10-12 g droždí Droždí pekařské lisované 11 g
2 lžíce 2 lžíce nakrmeného hustého kvásku Kvásek pšeničný 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.