Gastroprůvodce Lukáš Hejlík má smysl pro kulturu slova i stolování
Dávno není pouhým hercem, Lukáš Hejlík v poslední době vešel ve věhlas zejména coby labužník a průvodce po zajímavých gastrozážitcích. Chuť dobrého jídla a vůni čerstvě upražené kávy patrně miluje stejně, jako literaturu, kterou ve svém LiStOVáNí scénicky načítá ve všech koutek své vlasti. Díky svým cestám navštívil nespočet českých, moravských i slezských podniků. A majitel každé restaurace, bistra nebo kavárny chce mít svůj podnik v jeho Gastromapě, kterou na svých cestách neustále doplňuje o nové informace a hodnocení.
Nechte se jím inspirovat. Chutě i cit pro stolování a estetiku Lukáše Hejlíka jsou vytříbené a je proto radno jim důvěřovat.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda
Mexický guláš: Omáčku báječně doplní sterilovaná kukuřice, zjemní ji lžíce másla a božsky chutná s rýží
Zdravější brownies se obejdou bez pšeničné mouky, přidaného cukru i másla. Nikdo nepozná, že jsou z avokáda