Kuchařka Evicka-slunicko
- Počet receptů
- 0
- Počet fotografií
- 0
- Počet příspěvků
- 0
- Počet komentářů
- 1
- Jméno
- Eva Svobodová
- Datum registrace
- 29. 9. 2023
Nejnovější recepty
Chuťovky se svátečním salámem
Přidáno před 52 minutami
Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli
Přidáno před 1 hodinou
Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cibulové košíčky s uzeným lososem
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční jednohubky
Přidáno před 17 hodinami
Smažené kuřecí kousky s hoisin omáčkou a arašídy
Přidáno 17. 12. 2024 08:42
Přečtěte si Zobrazit více
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
K Velikonocům patří vaječná pomazánka: Zapomeňte na klasiku s majonézou, s tuňákem a čerstvými bylinkami chutná božsky