Kuchař jana-sobotkova
- Datum registrace
- 5. 11. 2024
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Nejnovější recepty
Vepřová směs s pórkem a rýží
Přidáno před 6 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Báječná koka roláda
Přidáno před 7 hodinami
Květák, lilek a cizrna na způsob indické tikka masala
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá zeleninová polévka à la boršč
Přidáno 6. 11. 2024 19:53
Dančí maso na rajčatech
Přidáno 6. 11. 2024 13:36
Přečtěte si Zobrazit více
Na krájení musíte jít zostra aneb Víte, jak vybrat do kuchyně dobrý nůž, který vydrží dlouho?
Jak se jedlo v době renesance? V podzámčí kaše, na zámku pečení tetřevi i veverky, sladké dobroty a „jelen z vola“
Plněná pečená jablka: Nadívaná ochuceným tvarohem a polévaná omáčkou z kysané smetany chutnají skvěle