Kuchařka Ivettka
- Bydliště
- Praha
- Vzdělání
- vysokoškolské
- Datum registrace
- 22. 3. 2012
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 18 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 21 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 21 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Skromné vaření: Chodské maltošny z jablek a brambor jsou možná i lepší než klasický štrúdl
Pitný režim v létě: Za každý vypocený kilogram bychom měli přijmout litr tekutin, doporučuje MUDr. Jana Ježková
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota