Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 943 kJ / 6 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,37 g |
Tuky | 410,54 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 607,60 g |
Postup přípravy
Vejce s cukrem ušleháme. Vmícháme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Krok 2: Nalijeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný hluboký plech a upečeme dorůžova při teplotě 190 stupňů asi 30 minut.
Necháme vychladnout. Krok 3: Náplň:
Kompoty scedíme a broskve necháme okapat. Pak je nakrájíme na malé kostičky a dáme stranou. Krok 4: Šťávu z obou kompotů dáme do odměrky a do jednoho litru doplníme pomerančovým džusem. Dáme vařit do kastrolku, přidáme cukr, a vanilkové pudinky. Uvaříme hustou kaši. Krok 5: Do této husté kaše dáme nakrájené broskve a opatrně nalijeme na vychladlý piškot - rozetřeme po celém plechu. Krok 6: Dáme ztuhnout do ledničky. Krok 7: Šlehačka:
Šlehačku, nebo smetanu ušleháme s vanil. cukry a se ztužovačem do tuha. Krok 8: Rovnoměrně natřeme na ztuhlý puding. Krok 9: Do mísy si nalijeme trochu džusu s rumem a každý kulatý piškot v něm namočíme. A položíme na šlehačku. Krok 10: Tyčinku kaštany nastrouháme po celém plechu a necháme ztuhnout v lednici. Krok 11: Pak krájíme tak, aby každý kousek měl uprostřed piškot.
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový koláč se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7gy
Moje poznámka
Broskvový koláč se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7gy
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 37 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 16 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 37 minutami
Plněné ořechy
Handour před 47 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 1 hodinou
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 2 hodinami
Tématické fráze:
broskvový koláč,
kolac se slehackou,
piškotový koláč s broskvemi,
broskvový koláč z kompotu,
broskvový koláč recept,
kolac ze slehacky,
broskvové řezy se šlehačkou,
recepty- broskvový koláč,
buchta s broskvemi a šlehačkou,
kulatý broskvový koláč,
koláč broskvový,
moučník se šlehačkou,
recept na broskvový koláč,
broskvová buchta se šlehačkou,
kolac s broskvemi,
koláče se šlehačkou,
koláč s broskvemi a šlehačkou,
broskvový moučník se šlehačkou,
koláč s pudinkem a broskvemi,
buchta se šlehačkou
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kompot broskvový,
džus pomerančový,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
šlehačka,
cukr vanilkový,
ztužovač,
piškoty,
rum,
tyčinka ledové kaštany
Komentáře (74)