Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 313 kJ / 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
Tuky | 5,99 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 6,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rokytnické kuře s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1P8
Moje poznámka
Rokytnické kuře s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1P8
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 24 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 5 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
kuře s bramborákem,
kuře na bramboráku,
kuře v bramboráku,
kuře s bramboráčky,
bramboráčky,
plnene bramboracky,
bramboráčky s masem,
bramboráčky s kuřecím masem,
kure bramborak,
kuře s bramboráky,
bramboráčky jako příloha,
plněný bramborák kuřecím masem,
pečené maso s bramborákem,
maso s bramboráčky,
maso bramboracky kure,
recept kuře v bramboraku,
kuřecí s bramboráčky,
kuře bramboráčky,
bramboráčky a kuřecím masem,
kuře bramboráku
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
máslo,
cibule,
kečup sladký,
žampióny,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sýr,
Komentáře (3)