Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,90 g |
Tuky | 39,00 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 445,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVDY
Moje poznámka
Podmáslový chléb III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVDY
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 8 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 17 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 30 minutami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 1 hodinou
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 8 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 8 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 8 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 8 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 8 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 9 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 10 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 11 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb z domácí pekárny,
podmáslový chléb,
pekárna bifinet,
kávovar bifinet,
domácí pekárna bifinet,
domácí podmáslový chléb,
domácí pekárna bifinett,
recept na podmaslovy chleb,
kompernass.com,
domácí podmáslový chleba,
pekarna bifinett,
kavovar bifinett,
bifinett kávovar,
chleba z kysaného podmáslí,
podmáslový chléb recept,
bifinett-domácí pekárna,
recept na podmáslový chléb bez domácí pekárny,
podmaslovy chleba z domaci pekarny,
bifinet,
podmáslový chleba
Suroviny:
podmáslí,
olej,
sůl,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná chlebová,
kmín celý,
cukr,
droždí sušené
Komentáře (6)