Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 505 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,93 g |
Tuky | 12,52 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 35,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pochoutka z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8yJ
Moje poznámka
Pochoutka z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8yJ
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 11 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 17 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 19 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 10 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 13 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 13 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 13 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 13 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 13 hodinami
Tématické fráze:
přírodní vepřová játra,
vepřová játra recepty,
vepřový jatra,
vepřová játra jako minutka,
vařená vepřová játra,
jak dlouho vařit vepřová játra,
veprova jatra minutka,
jak dlouho vařit veprové játra,
vepřová jatra,
vareni jater,
vepřová játra na minutku,
veprove jatra,
vepřova jatra recept,
vepřovy jatra recept,
recepty vepřová játra,
přírodní vepřový jatra,
recepty na vepřové játra,
jak udělat vepřové játra,
priprava jater,
přírodní játra recept
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
mouka hladká,
koření oregáno,
pepř,
koření čubrica,
sůl,
olej
Komentáře (9)