Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z hovězího masa

Ze zbylých brambor a masa od oběda můžete připravit lahodnou pomazánku, jejíž příprava není nijak složitá. Pomazánka se perfektně hodí na topinky. Pokud máte rádi ostřejší, můžete do ní přidat krenex.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

eva hubova eva hubova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 855 kJ /
443 kcal
Bílkoviny50,40 g
Tuky3,16 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 534 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy49,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Kyselé okurky nasekáme najemno. Krok 2: Maso a vařené brambory pomeleme. Do mísy dáme hovězí maso, brambory, cibuli, okurky, kečup, hořčici, majonézu. Osolíme a opepříme dle chuti. Pokud máme rádi ostré, přidáme krenex. Krok 3: Dobře vymícháme a necháme chvíli odležet v lednici. Hotovou pomazánku mažeme na topinky.

TIP: Velký přehled pomazánek

Zveřejněno 15. 2. 2010

Poznámka autorky eva hubova

Pomazánku připravuji z robotu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vlX5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vlX5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Martin: Díky za tuhle pomazánku. Už je to dávno, co jsem ji dělala a jsem ráda, že jsem ji našla zde. Ale souhlasím s Martinem, bez majonézy. Je taky dobrá a zdravější. Maso s bramborem melu. Zdá se mi to lepší, než to rozsekat v mixéru, mám raději malé kousky, než to totálně rozsekat. Ale kdo chce najemno, nemám nic proti. Třeba tuňáková pomazánka vyšlehané do jemna je taky něco jiného, než jen rozmačkané rybičky :-) . I když to mám ráda i tak. ;-) záleží k čemu ji máte. Za mně na chleba rozhodně s kousky, na jednohubky rozmixované, vyšlehané. Každému jak je libo ;-)

Karin Hazuková 16. 4. 2015 10:13
Ruda:;-(

Zadna majoneza!!!!

lepsi je cebule na jemno nakrajena ne ji rozsekat v mixeru.Ja tam jeste davam varene vajicka nakrajene na kostky:-)

Jana: díky, jsem ráda že jste si pochutnali:-))

Děkuji za ,,recepisek,,:-K.Zbylo nám hovězí a nevěděla jsem co s ním a takhle se parádně využilo a sluplo :yes:.

:-):yes:

U nás se taky dělá jen nikdy nedáváme brambory.Ony to asi nejspíš zahustí,??Jinak ji máme moc rádi.:-p

To je určitě výborná pomazánka. Ukládám a dávám prvního boda:yes::-K

Tématické fráze:
hovězí maso vařené mleté, pomazánka z vařeného masa, pomazánka z mletého masa, vařené hovězí maso, vařené hovězí pomazánka, vařené hovězí maso pomazánka, bulharská pomazanka z masa, pomazanky z masa, recepty z vařeného hovězího masa, recepty hovězí maso vařené, varene hovezi recepty, pomazánka z masa, vařené hovězí maso recepty, recepty z vařeného hovězího, hovězí masová pomazánka, vařené hovězí, co z vařeného hovězího masa, vařené hovězí maso recept, pomazánky z vareneho masa, hovezi maso varene

Suroviny:
maso hovězí, brambory, cibule, okurky sterilované, kečup sladký, hořčice, majonéza, sůl, pepř mletý, krenex

Přidat fotografie receptu