Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v alobalu

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 250 kJ /
299 kcal
Bílkoviny3,42 g
Tuky21,46 g
Vláknina6,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králičí stehna položíme na větší čtverec potřený olejem, posypeme kořením, posolíme a popepříme. Krok 2: Stehna obložíme na kolečka pokrájenou bílou částí pórku, na nudličky nakrájenou paprikou, plátky rajčat, jemně nasekaným česnekem, drobně nakrájenou bazalkou, poklademe plátky slaniny a sýra. Krok 3: Alobaly pečlivě zabalíme, aby nevytekla šťáva, zapékáme v rozehřáté troubě asi 45-60 minut. Po vyjmutí z alobalu posypeme jemně nasekanou zelenou částí pórku.

Zveřejněno 28. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Podáváme s pečenými brambory, hranolkami nebo zeleninovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

boubelinda, ale prilohu mas skvostnu...

Koření na králíka jsem nesehnala, tak jsem jen osolila. Při pečení to nádherně vonělo.:-p :-*:-*:-* Nám chutnalo.

já to vidím na 2 balíčky, jeden dle receptu, jeden bez bazalky, miluji jí ale v těstovinách, spíše čerstvou, jen tak posypat. V nejbližší době k nám dorazí právě "ušáci", tak bych to zkusila ;-)Jinak, já toho hlodavce také moc nemusím, hlavně u nás zbývá ten hřbet, nikomu se do něj nechce :-))

iljusa, ale tebe by mozno prave ta bazalka a syr vyhovovali...treba to len vyskusat...

takže raději bez bazalky, tu nahradím asi tymiánem . Díky za rady ;-)

dala som tam cerstvu bazalku...a ta mi vonkoncom nesadla, to je jedna vec...a nesadol mi tam ani ten syr. Napriek tej slanine a syru je to take suche...ale ja zas to zajacie maso az tak nemusim....musim pockat, co na to povie manzel, ale su tu v kategorii recepty, ktore chutili dokonca aj mne a tak preto som napisala, ze nebudem opakovat...pre niekoho to moze byt lahodku.

...ale fotky sú pekné...

ale vybusna, vypadá to velice pěkně, co ti vadilo na receptu, že nechceš opakovat:-?

nepoznam korenie na zajacov, a tak som do stehien votrela bylinky na divinu. 40/60 minut na nemarinovaneho zajaca sa mi zdalo malo, tak som to piekla hodinu a pol. hranolky, alebo ryza sa mi zdali k tomuto pokrmu suche a stavy skutocne v tom alobale bolo malo...tak som urobila radsej lahku zemiakovu kasu. opakovat nebudem....

Tématické fráze:
grilovaný králík, pečený králík v alobalu, králík pečený v alobalu, králík recepty, králičí stehna v alobalu, kralici stehna recepty, grilování králika, recepty na králíka, králík na sýru, pečené králičí stehno, králík stehna, recept králik stehna, králičí stehna recept, recept na králíka, králík grilovaný, pecena kralici stehna, zajac v alobale, alobal, králík stehno, králík s hranolkami

Suroviny:
stehno králičí, pórek, paprika čerstvá zelená, rajče, česnek, slanina anglická, sýr, bazalka čerstvá, koření na králičí maso, olej olivový, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu