Utopenci alá pan Kaplan
Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní. Po naložení je necháme pár dní uležet a můžeme si pochutnat.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci alá pan Kaplan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQx0
Moje poznámka
Utopenci alá pan Kaplan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQx0
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 43 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 45 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
utopenci s cibulí video recept,
recepty na utopence z buřtů,
hrnec na utopence,
návod na utopence,
utopenci s cibulí recept video,
utopenci deko,
utopenci recept deko,
babicovy utopenci,
utopenci recept,
videorecepty utopenci,
utopenci navod,
utopenci s dekem,
utopenci,
babicovy dobroty utopenci,
recept utopenci videorecept,
nálev na utopence,
utopenci s cibulí+video,
utopenci z buřtů,
utopenec z buřtů,
utopenci s pastou
Suroviny:
buřt,
cibule,
česnek,
pasta feferonková,
deko,
cukr krupice
Komentáře (1)