Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený králík 2

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 609 kJ /
2 058 kcal
Bílkoviny13,40 g
Tuky193,20 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 397 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,65 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králíka rozčtvrtíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme plátky slaniny. Krok 2: Opečeme ho na másle, podlijeme vínem a pečeme v remosce. Podle potřeby podléváme vývarem. Krok 3: Nakonec šťávu zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a hořčici a krátce prohřejeme.

Zveřejněno 28. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený králík 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený králík 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

vdaka...to je u mna v bystrici

Výbušná, to je velmi zajímavý a hezký talíř;-)

a kde je ten bodik;-)

Já jsem dala jen trošku vína a podlévala jsem vodou bez masoxu.Dala jsem orientální hořčici a bylo to moc dobré.Vyusna,raději jsem dala všeho míň na tvoji radu a povedlo se.Dávám bodík a fotky.:yes:

bohuzial..vynikajuce pecene kralicie stehno bolo tou omackou uplne pokazene....netusim, preco mi tak nesadla....mozno som zvolila nespravne vino, alebo som ho dala vela, alebo co....je mi luto, ale opakovat nebudem

Tématické fráze:
pečený králik, pečený králík recept, králík pečený, pečený králík v remosce, kralik v remosce, králík recepty, naložený pečený králík, peceny kralik recepty, pečený králík se smetanou, recept pečený králík, králík recepty bezkonkurenční, pečení králíka, pečený králík - recepty, peceni kralik, pečeny kralik na smetaně, recepty pečený králík, králík pečený v remosce, recept na pečeného králíka, pečeme králíka, vaření králík

Suroviny:
králík, slanina, sůl, pepř, máslo, víno bílé, smetana, mouka hladká, hořčice, vývar

Přidat fotografie receptu