Suroviny
Porce: asi 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 30,52 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína - neboli králík po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywrP
Moje poznámka
Čína - neboli králík po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywrP
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 5 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 15 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 3 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 4 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 6 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 7 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 8 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 8 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 9 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 9 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 10 hodinami
Tématické fráze:
cina z kralika,
čína z králíka recepty,
kralik na čínu,
číná z králíka recept,
králík čína,
kralik jako cina,
čína s králika,
vykostěný králík,
recept na čínu z králíka,
králík ala čína,
králík čína recept,
cina kralik,
jak zahustit čínu,
vykoštěný králík recepty,
vykostění králíka,
králík recepty čína,
recept kralik na cinu,
vykostěný králík recept,
králík na číně,
recept čína z králíka
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
cibule,
maggi,
olej,
solamyl,
vejce,
zelenina kořenová
Komentáře (3)