Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilková pochoutka (parmiggiana)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eq90
Moje poznámka
Lilková pochoutka (parmiggiana)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eq90
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 28 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Tématické fráze:
lilková parmigiana,
lilkova pasta,
lilková buchta,
lilková pasta recept,
lilek podle itala,
buchta z lilku,
cuketová parmiggiana,
lilková permigiana,
zapečený lilek s rajčaty a mozzarelou podle itala,
lilková parmigiana s mozzarelou,
parmigiana recept,
recepty parmigiana it.,
parmigiana lilková,
lilkové závitky s mozzarelo a račatovou omačkou,
recepty-pochoutky z lilku,
lilková parmigiana s rajčaty, mozzarellou a parmazánem,
lilková permigiana,
lilková parmigiata,
lilková parmigiana recept,
lilková parmiziana
Suroviny:
lilek,
omáčka rajčatová,
česnek,
olej,
sýr mozzarella,
parmazán,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)