Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychloptáčci

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Zdenka +++ Zdenka +++

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

asi 6 porcí

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 371 kJ /
1 284 kcal
Bílkoviny146,00 g
Tuky64,62 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,59 g
Sůl3,63 g
Sacharidy26,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve orestujeme na oleji nebo na sádle drobně nakrájenou cibuli. Krok 2: K ní přidáme maso nakrájené na kostičky, osolíme a opepříme. Krok 3: Salám a okurky nakrájíme na kostičky, párek na kolečka a vše přidáme do hrnce k masu. Krok 4: Vmícháme plnotučnou hořčici, zalijeme vodou a vaříme téměř do změknutí masa. Krok 5: Zahustíme záklechtkou z vody a trochy polohrubé mouky a necháme ještě dobře provařit. V závěru přihodíme i na kostky nakrájená vejce. Krok 6: Příloha: knedle, těstoviny apod.

Zveřejněno 25. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychloptáčci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VvAW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychloptáčci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VvAW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

opuncie, opravdu dávám všechno hned já vařím v papináku a mám to za 20 minut hotové ale můžete to dát potom a vajíčko není gumové:-p

Opravdu dáváš všechno hned na začátku dušení masa? I vajíčko a okurku? Není potom vajíčko gumové a okurka rozvařená? Maso se přece dusí dost dlouho.:-S

priklanam sa k nazoru olina16

U nás rozstřelený a vejce i okurku nakonec a ještě přidávám rozškvařenou slaninku na kostičky.:-K:-D:yes:

Jj u nás to jsou rozlítaný ptáci :D :yes: jen vajíčka a okurek dávám až nakonec:-/

Tématické fráze:
rozstřelený ptáček, rozstřelený španělský ptáček, rozlétané ptáčky, rozlítaní ptaci, rozlítaný španělský ptáček z vepřového, rozlitane ptacky, rozstřelení ptáčci, rozlítaní ptáčci, rozlitany ptaci, omáčka rozlítaní ptáci, rozstrelene ptacky, kuchařská pohotovost španělský ptáček, recept na rozletáné ptáčky, rozlítaný španělský ptáček recepty, rozlítaný ptáček, hovězí rozlítaný ptáčky, roztřelený ptáček, španělské ptáčky pro začátečníky, rozlítaný španělský ptáček, rozlítaný ptáčci

Suroviny:
maso vepřové, cibule, olej, sůl, pepř, hořčice plnotučná, vejce, okurky sterilované, párky, salám

Přidat fotografie receptu