Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 338 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,61 g |
Tuky | 44,31 g |
Vláknina | 3,38 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 56,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčná polévka s žampióny a vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZV3
Moje poznámka
Mléčná polévka s žampióny a vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZV3
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 5 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 1 hodinou
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 1 hodinou
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 2 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 4 hodinami
Fazolky v sýrové omáčce
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
mlečna polevka,
kulajda recept se žampiony,
kulajda se žampiony,
žampionová polévka s brambory,
kulajda s žampióny,
mléčná polévka s bramborem,
žampionová polévka s vejcem,
polévka se žampiony,
kulajda ze zampionu,
mlecna zampionova polevka,
kulajda z zampionu,
koprová polévka se žampiony,
žampióny polévka,
polévka žampiony,
kulajda se smetanou a žampióny,
žampionova mlečna polevka,
selská polévka mlecna,
žampionová polévka mlecna,
mléčná polévka videorecept,
žampiony kulajda
Suroviny:
žampióny,
vejce,
mléko,
vývar,
máslo,
mouka hladká,
koření houbová variace,
pepř,
sůl,
ocet,
petrželka,
libeček
Komentáře (12)