Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkové rizoto

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6 porcií

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 381 kJ /
2 720 kcal
Bílkoviny53,48 g
Tuky5,42 g
Vláknina18,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy606,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hríby namočíme na 30 minút. Krok 2: Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme ryžu a popražíme chvíľu aj s mletým čiernym korením. Krok 3: Zalejeme vriacou vodou. Krok 4: Pridáme slepačí bujon,vegetu, hríby aj s vodou. Krok 5: Mierne osolíme, zamiešame a necháme zovrieť. Krok 6: Prikryté dáme do trúby vyhriatej na 180 stupnov na 30 minút. Krok 7: Vypnememe trúbu a necháme v trúbe dôjsť. Na tanieri hojne posypeme petržlenovou vnaťou a syrom. Dobrú chuť!

Zveřejněno 3. 3. 2010

Poznámka autorky Meszarosovabol…

Robím v jenskom skle. Syr výhradne údený, ale dobré je aj bez syra.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y7Mp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y7Mp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

super rizoto.to mám ráda:yes:+1

Houbové rizoto mám moc ráda, ale dělám vždycky jen v houbové sezoně z čerstvých hub.:-)

:-p:-p:yes:+4

nina pastyrikova 13. 6. 2010 13:21
:yes:moooooooooc dobre doporucuji

Tématické fráze:
hřibové rizoto, italské hříbkové rizoto, hříbkové risoto, italské risoto, hříbkové recepty, nina pastyříkova, hříbkové rizito, italske rizoto s hribky, bezmasé rizoto, italské houbové rizoto, hribkove italske rizoto, krémové hříbkové rizoto, risoto, hribkove, hříbkové risotto, rizoto na hříbkách, houbové risoto, hřibové risoto, rizoto z čerstvých hub, hrhhribkove rizoto

Suroviny:
hříbky sušené, rýže, voda, bujón slepičí, vegeta, sůl, pepř černý, nať petrželová, strouhaný uzený sýr, cibule, olej

Přidat fotografie receptu