Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mašláň

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

007milan

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie361 kJ /
86 kcal
Bílkoviny19,80 g
Tuky0,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 396 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy1,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ušleháme bílky s cukrem a zapečeme ve vyhřáté troubě a poté polijeme rozpuštěnou čokoládou (ve vodní lázni) a dozdobíme višní naloženou (třeba v rumu). A máme jeden chutný Mašláň.

Zveřejněno 5. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mašláň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x6lr

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mašláň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x6lr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Musím se smát:-D:-D to by se pan Mašláň divil:-D:-D:yes: jak krásně vypadá:-D:-D:-D

Zbyly mi nějaké bílky, tak jsem vyzkoušela ten Tvůj mašláň :-p přidávám Ti foto a:yes:

To jsem rád, že tu tento recept vidím! Kdysi mi je dělala babička ze Šumavy.. Jenom si myslím, že tam chybí skořice, nezapomněl jsi na ni? Bylo to vzdycky posypané myslím skořicovým cukrem.. Jinak super, díky za recept, mašláně jsou bezva :-))

Já dávám na 1 bílek 70g moučkového cukru a šlehám nad párou, aby bylo co nejvíc tuhé. Potom stříkám pytlíkem pásky na pečící papír a suším ! - ne ve vyhřáté troubě !Myslím, že sněhové cukroví se suší a nepeče:-))

007Milane, vítám tě mezi náma v Topácké rodině a je dobře, že posílíš naše muže;-)Přeju, aby se ti tu hodně líbilo a těm receptům se trochu víc věnuj-chodí sem dost začínajících kuchařinek, které ještě neumí bez dané gramáže vařit;-)

Milane, je to zajímavé, ale nebylo by na škodu napsat, kolik dát do bílků cukru a zda má být cukr moučka nebo krupice. Snad to není tajné...;-):-) Děkujeme :-)

Tématické fráze:
mašlaň, nepece cukrovi, milan mašláň, masslan, sněhové cukroví bez cukru

Suroviny:
bílek, čokoláda, višně, cukr

Přidat fotografie receptu