Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skleněná buchta

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 236 kJ /
3 880 kcal
Bílkoviny57,94 g
Tuky187,17 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 454 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy482,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vyšleháme s cukrem, přisypeme mouku, smíchanou s práškem do pečiva, kakao, olej, mléko a vodu. Vymícháme hladké těsto, nalijeme ho na vymaštěný a vysypaný plech a při 180°C asi 15 až 20 minut upečeme. Krok 2: Na vychladlou buchtu namažeme krém, smíchaný z tvarohů, povoleného másla, nebo hery, cukru a trošky mléka. Krok 3: Broskve nakrájíme na kousky a posypeme jimi tvarohový krém. Šťávu, která nám z nich zbyla doředíme do množství 1 litru džusem a z pudinků a cukru uvaříme polevu. Krok 4: Mírně vychladlou polevu nalijeme na moučník a necháme v lednici ztuhnout.

Zveřejněno 6. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skleněná buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRvl

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skleněná buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRvl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (11)

:-) Tak opet vyborny lehky moucnik nejen k nedelni kave. Narocne to rozhodne neni, doporucuji :yes:

to mne nenapadlo

Phamka, do odměrky si nalij 2 dcl vody, přelij do hrnku a potom zjistíš, jak velký máš hrnek...;-)

kolik je dcl hrnku

gabriela kubanova 8. 3. 2010 12:55
vypadá moc dobře určitě vyzkoušim

Tak to je určitě moc dobré,sice asi pracné,ale jak tady už psala paní Jaruna LUXUSNI:-K:-)):yes::yes::yes::-p:-p

buchta je velmi dobrá, doporučuji aby jsi ji každý vyzkoušel.:-K:-K:yes::yes:

Děkuji školačce za upozornění.Někdy se to prostě stane,ale už to nejde opravit,tak to tam musím nechat.Teď když se na to dívám,tak to vypadá hrozně.:-//.Ale mohlo by být i hůř.;-)Nevšimla jsem si toho.:-S

Školačka 7. 3. 2010 10:45
Paní Jaruno18,
slovo LUXUSNÍ se píše s X a né ks. Dá se použít české slovo třeba hezké, parádní, krásné atd. Prosím opravte si to. Děkuji.;-(

to vyzera veelmi krasne :-O

Tak to je luksusní.Už se mi zbíhají sliny.Ukládám a vyzkouším.Dík za recept a dávám bodík.:yes::yes::-p:-))Pěkné fotky.:yes:

Tématické fráze:
buchta s džusem, buchta s broskvemi, skleněná poleva, tvarohový krém na buchtu, vitacitová buchta, buchta s pomerančovým džusem, luxusní buchta, piškotová buchta, letní buchta, buchta s tangem, tvarohová buchta s džusem, buchta z broskví, moučník s džusem, buchta s broskvemi a želé, krém na buchtu, piskotova buchta s broskvemi, buchta s broskví a želé, osvěžující buchta, buchta s džusem, letní buchta s ovocem a pudinkem

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, kakao, vejce, olej, mléko, voda, tvaroh měkký, cukr moučkový, máslo, mléko, broskve, pudink vanilkový, cukr krupice, šťáva broskvová

Přidat fotografie receptu