Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 180 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,93 g |
Tuky | 24,33 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 28,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na porku se žampiony a hráškem, plněné hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywpV
Moje poznámka
Kuře na porku se žampiony a hráškem, plněné hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywpV
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta v housce
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 13 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 14 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 15 minutami
Čočka na kyselo
Karel849 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
martiline před 1 hodinou
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 3 hodinami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 3 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 11 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 12 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 13 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuře na pórku,
kuře s hermelínem,
pečené kuře na žampionech,
kuře na porku a žampionech,
kure na zampionech a porku,
kureci smes na porku,
žampiony na porku,
žampiony na porku,
kuře žampiony,
kuře žampiony pórek,
kuře na smetaně s hermelínem,
kuře hermelín,
kuře pórek,
kuře s žampiony s porkem,
kuře porek žampiony,
kuře s hráškem,
kuře na žampionech,
pecene kure na zampionech a porku,
kuře a hermelín,
kure na hermelinu
Suroviny:
kuře,
pórek,
žampióny,
hrášek mražený,
sýr hermelín,
máslo,
sůl,
pepř,
koření grilovací na kuře,
voda
Komentáře (13)