Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky na pivě

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BARRINEK

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie933 kJ /
223 kcal
Bílkoviny2,42 g
Tuky0,33 g
Vláknina3,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,50 g
Sacharidy25,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso lehce naklepeme. Z ostatních surovin uděláme marinádu. Do marinády naložíme maso (nejlépe na noc). Maso dáme na pekáček a přelijeme marinádou, na každý plátek položíme plátek slaniny a kousek sádla. Krok 2: Dáme do trouby zapékat při 180°C asi 1/2 hodiny. Po půl hodině otočíme podlijeme vodou, troubu nastavíme na 200°C a 15-20 minut pečeme. Krok 3: Maso vyndáme bokem a šťávu dochutíme vegetou podle chuti a převaříme. Scedíme (nemusíme) přidáme maso a je hotovo.

Zveřejněno 21. 3. 2010

Poznámka autora BARRINEK

Podáváme s bramborovou kaší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové plátky na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQxM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové plátky na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQxM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Rousi: Dobrý den já ho koupila vo flope

:-D:-KKdyž můžu - pomůžu.:-D:-K

Ďakujem.Takže by to malo mať mierne medovú arómu,to musí dobre ladiť s tým pivom:yes:

www.klemantis.cz/kava-caj-koreni/koreni/michane/adamova-zebra-100g.html
Zde je odkaz na internetový obchod,jinak mi to kupujeme v supermarketu.Ríša.

Eliza,mohla by si mi prosím ťa napísať,z čoho sa skladá korenie Adamovo žebro.Nmôžem to nájsť ani vo vyhľadávači a v obchode som to tu nikde nevidela:-(Dík:-K

Ivana79:

:-D:-))Díky za fotky,mi to vždycky uděláme a fotka se nikdy nestihne.:-K

Richarde, díky za tip na výborný nedělní oběd. :-p
Přidala jsem ti fotečky a bodík. :yes:

:yes::yes:

I bez fota vím, že to bude super, koření Adamovy žebra miluji:-p:yes:

Recept je velice lákavý, na pivě dělávám maso ráda(jedna sklenka pod maso, jedna sklenka pro kuchaře a hned se dílo lépe daří:-D), určitě vyzkouším, ale asi bez toho sádla:-O:yes:1

Tématické fráze:
vepřové na pivu, vepřové na pivě, naložené vepřové plátky, vepřový plátek na pivu, vepřové maso na světlém pivu, maso naložené v pivu, veprove maso na pive, vepřové plátky, vepřový plátek na pivě, vepřové maso na pivu, maso naložené v pivě, maso na pivu, platek na pive, vepřové platky naložené, maso na pívě, vepřové maso naložené v pivu, vepřový plátek na na pivu, vepřové napivu, vepřová na pivu, vepřová žebra na pivě

Suroviny:
kotleta, slanina, sádlo vepřové, pivo světlé, koření adamovo žebro, koření grilovací, koření oregáno, sůl, cibule

Přidat fotografie receptu