Suroviny
Porce: podle velikosti plechu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 409 kJ / 3 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,30 g |
Tuky | 138,80 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 520,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spadlá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99yz
Moje poznámka
Spadlá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99yz
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 7 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
spadlé těsto,
bucht,
polstarkova buchta,
recepty na bucht,
cremefresh,
buchta prošívaná deka,
mascapone,
propadnutá buchta,
tvarohové bucht,
retro buchta,
buchty z řeckého jogurtu,
buchta z pečené dýně,
co je cremefresh,
spadlá buchta tvaroh povidla,
tvarohove bucht,,
tvarohová bucht,
buchta z řeckého jogurtu,
recept bucht,
spadlé těsto disluze,
buchta fešák videorecepty
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
kypřící prášek,
kakao,
voda,
tvaroh,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr,
pudink vanilkový,
rum,
mléko
Komentáře (7)