Postup přípravy
Krok 1: Zbytky šouletu zalijeme vývarem a cca 20 minut pod pokličkou dusíme. Bez pokličky cca 10 minut redukujeme a dáme vychladit.
Krok 2: Do zredukované směsi na jemno nastrouháme brambor, přidáme vejce, hrubě nastrouhanou uzenou cihlu, nasekanou petrželku, dosolíme, opepříme, promícháme a smažíme na sádle z obou stran.
Krok 3: Sypeme jemně nastrouhaným parmazánem.
Zveřejněno 31. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šouletová placka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZPQ
Moje poznámka
Šouletová placka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZPQ
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 1 hodinou
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 10 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
šouletová polévka,
parmezan placka,
pomazánka z parmazánu,
placka cajovna
Suroviny:
vývar kuřecí,
vejce,
sůl,
pepř bílý mletý,
petrželka zelená,
sýr uzený,
brambory,
parmazán,
sádlo
Komentáře (9)