Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šouletová placka

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jenda1 Jenda1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Zbytky šouletu zalijeme vývarem a cca 20 minut pod pokličkou dusíme. Bez pokličky cca 10 minut redukujeme a dáme vychladit. Krok 2: Do zredukované směsi na jemno nastrouháme brambor, přidáme vejce, hrubě nastrouhanou uzenou cihlu, nasekanou petrželku, dosolíme, opepříme, promícháme a smažíme na sádle z obou stran. Krok 3: Sypeme jemně nastrouhaným parmazánem.

Zveřejněno 31. 3. 2010

Poznámka autora Jenda1

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šouletová placka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZPQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šouletová placka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZPQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Ježkovy voči, to je pěknýýý :-O:-p:yes::yes:

Jendo, vypadá to úžasně...:-p:yes: Jsi šikulda ;-), to by mě nenapadlo, já jsem zbytky trapně prskla do polévky...:-8

Bezva nápad!

Jendo moc hezké:-p+6;-):yes::yes:

Šouleto-bramborák zní zajímavě :yes: a vypadá úžasně :yes::yes: ;-)

Jedním slovem NÁDHERA:yes::yes::-K

souhlasím s yanull..na to musí mít člověk nadání...nádhera k vyzkoušení:-p:yes:+5

Já už podezírám autora těchto receptů, že kdyby si půjčil někde na pískovišti od dětí formičku a udělal z písku bábovičku, tak by nám to tu naservíroval a nafotil tak, že budeme slintat.:-):-p On totiž má to nadání,že i ze zdánlivě jednoduchých surovin umí vytvořit dílko mistrovské a povznésti ho tím do vyšší kulinářské kategorie. :yes::-p:-K

Zajímavý recept:yes:+2

Tématické fráze:
šouletová polévka, parmezan placka, pomazánka z parmazánu, placka cajovna

Suroviny:
vývar kuřecí, vejce, sůl, pepř bílý mletý, petrželka zelená, sýr uzený, brambory, parmazán, sádlo

Přidat fotografie receptu