Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žravý chleba

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janek78 janek78

Snadný

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 210 min

210 min (210 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 044 kJ /
2 640 kcal
Bílkoviny70,73 g
Tuky42,91 g
Vláknina36,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,63 g
Sůl24,00 g
Sacharidy474,49 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do formy pekárny nejdříve dáme tekuté suroviny a poté zbytek. Krok 2: Domácí pekárnu nastavíme na program Klasic, střední kůrka a velikost chleba 2.

Zveřejněno 6. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žravý chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/79B1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žravý chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/79B1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

:-/

Práve se peče;-)jsem zvědavá jestli opravdu bude žravý:-D:yes:

Iveto, můžeš. Jablečný je jemnější na chuť, ale účinek je stejný;-)

Můžu dát místo jablečného octa obyčejný?

Tématické fráze:
zravy, recepty ze zbytků chleba, recept na chleba do pekárny, co ze zbytků chleba, jablečný chleba, zravý chléb do pekárny, pekárna na chleba braun, zbytky chleba, recept ze zbytku chleba, chlebove zbytky recepty, chleba ze zbytku chleba, domácí chléb vysočina, vyrobky z chleba recepty, chleba recept ze zbytkú, hrnickovy chleba žitný do formy, žravý mls, kůrka chleba z pekárny, domácí chléb klasic, toustový chleba tmavá výroba, toustový chléb recept domaci pekarna.

Suroviny:
voda, olej olivový, ocet jablečný, mouka hladká, mouka tmavá chlebová žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka celozrnná žitná, sůl, droždí sušené, cukr

Přidat fotografie receptu